Product was successfully added to your shopping cart.

Пророк Убивањето на животни е смрт на луѓето (2 аудио CD-а)

Бидете први да коментирате за овој продукт

Quick Overview

„Убиството на животни е смрт на луѓето“ е број 16 од излезените текстови на серијата „Пророк“ од Габриеле, пророчицата и гласничка Божја во нашево време. По објавувањето на овој текст на повеќе јазици се подигна еден светски бран на сочувствување со природата и животните. На многумина им се отворија очите за неизмерливото страдање на животните; многумина го добија решавачкиот поттик за да се откажат од своите навики, на пример од јадењето месо и од ловот. И многумина се чувствуваат потврдени во тоа дека љубовта и грижата спрема нашите животински браќа и сестри е еден принцип во вистинското христијанство.

ден 300,00

Достапност: На залиха