Product was successfully added to your shopping cart.

ЛИОБАНИ

Бидете први да коментирате за овој продукт

Quick Overview

ЈАС ОБЈАСНУВАМ - УЧЕСТВУВАШ ЛИ?


(од дванаесеттата до осумнаесеттата година на животот)


Лиобани им помага на младите да ја пронајдат слободат слободата во Бога и да го земат својот живот во свои раце: Како да го пронајдам мојот сопствен тип, како да дојдам до моите способности? Која е вистинската струка за мене? ... И уште многу друго.

ден 300,00

Достапност: На залиха