Product was successfully added to your shopping cart.

Научи да молиш

Бидете први да коментирате за овој продукт

Quick Overview

Во молитвата, изговорена во сопственото Внатрешно, Го доживуваме Бога. Но, вистинското молење треба да се научи, оти правилното молење, да се моли во самиот себе, е разговор во двајца со Бога. Дури кога молитвата ни е внатрешна, пламена молитва, откако сме научиле да молиме во центарот на силата на Христос Божји и своите молитви ги чувствуваме, тогаш осеќаваме дека одненадеж сме носени од една сила, која е секогаш присутна. Ако своите молитви ги исполнуваме во секојдневјето, така што со нив го полниме својот живот, и со тоа ја вршиме волјата Божја, тогаш му се приближуваме на Центарот на љубовта, кој е во нас. Одиме кон Бога. Габриеле, меѓу другото, објаснува за внатрешното молење, молитвата на искуство и молитвата на делото, правилниот молитвен став – со практични вежби – и што можеме да направиме ако во текот на молењето мисли што пречат сакаат да нè оттргнат од неа.

ден 120,00

Достапност: На залиха