Product was successfully added to your shopping cart.

Татковите зборови исто така и за тебе

Бидете први да коментирате за овој продукт

Quick Overview

Извадок од книгата: „Дојди кај Мене секој миг. Говори за се со својот Татко, чиј Дух живее во тебе. Јас, животот, сакам да те водам и да те придружувам.“


Ако сакате, отворете ја оваа книгичка и свесно примете ги зборовите на вечната вистина, што ви доаѓаат во пресрет... Зборови од вечниот Татко до Своето дете. Упатување за сите луѓе кон патот што води до еден свесен живот во Бога.

ден 85,00

Достапност: На залиха