Product was successfully added to your shopping cart.

Многу, многу живот

Бидете први да коментирате за овој продукт

Quick Overview

Ние сме само гости на Земјата


Да се стане постар, или да се биде стар? „Тоа ли беше сè?“


Ова се прашуваат многу луѓе, особено оние со напредната возраст. Меѓутоа, и млади луѓе го движат прашањето: „Како можам јас да почнам нешто што има целосно смисла во моето постоење тука?“ Од голо постоење до исполнет живот, којшто ќе биде добивка и за други – тоа е чекорот што Габриеле ни го покажува во оваа книга.

ден 150,00

Достапност: На залиха