Product was successfully added to your shopping cart.

Живот и умирање, за да се продолжи да се живее

Бидете први да коментирате за овој продукт

Quick Overview

Секој умира за себеси „Кој учи да го разбере својот живот, тој не стравува веќе од смртта.“


Габриеле воведно го информира читателот, меѓу другото, за досега непознати
врски на животот и смртта, за состојбата и чувствувањето на душата во различните
ситуации на умирање и за она што ја очекува душата на еден човек онаму „преку“,
во отадестраноста, по умирањето на физичкото тело.

ден 250,00

Достапност: На залиха