Product was successfully added to your shopping cart.

Реинкарнација

Бидете први да коментирате за овој продукт

Quick Overview

Еден дар на милост на животот


Каде оди патот на мојата душа?


Реинкарнацијата не е само „источно“ знаење – оти, мислата за реинкарнацијата беше
уште жива и во прахристијанството. Од Габриеле ретко јасно и недвосмислено се
одговараат темелните прашања на човекот за она ‘од каде’ и ‘каде’, ‘зошто’ и ‘поради
што’ – и таа расчистува со многуте заблуди и погрешни претстави за реинкарнацијата.

ден 120,00

Достапност: На залиха