Product was successfully added to your shopping cart.

Прахристијанско медитирање CD 5 и 6

Бидете први да коментирате за овој продукт

Quick Overview

• Колку повеќе ù се обраќам на божествената животна сила, толку поубаво и почисто расцутувам


• Јас живеам во Христос, во Неговата присутност


• Јас сум изградител и обликувач на мојата судбина


• Во сè ја гледам љубовта Божја


Во секое пакување има по две
аудио CD-a. Секое CD има два
текста за прахристијанско
проширување на свеста

ден 300,00

Достапност: На залиха