Product was successfully added to your shopping cart.

Животот, што самиот си го избрав

Бидете први да коментирате за овој продукт

Quick Overview

... како да се разбере ова? Што е воопшто живот, и зошто за секој поединечен човек тој се обликува толку различно?Габриеле, пророчицата и гласничка Божја за нашето време, објаснува дека нашиот живот е многу, многу повеќе отколку што ние најчесто забележуваме. Кога ние луѓето својот земски живот би го гледале како една мала патна делница, како еден кус развиток, тогаш би можеле себеси подобро да се подредиме во космичката меѓузависност. Би сфатиле и би научиле што значат, на пример, раѓањето и умирањето во поглед на нашето вечно постоење

ден 1,00

Достапност: На залиха